Terapeuter

 

Charlotte Kristiansen

Charlotte Kristiansen er Autorisert Fysioterapeut og Osteopat MNOF.

Charlotte er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo 2006, og osteopat ved Norges Helsehøyskole i 2014. Videre har hun gått idrett grunnfag ved høgskolen i Østfold. Hun er også utdannet gruppeinstruktør og treningsveileder, og har gjennomført et toårig studie innen behandling av barn og kvinner. Charlotte er også tilknyttet Norges Helsehøyskole som ekstern sensor ved osteopatiutanningen. Tidligere har Charlotte jobbet ved rehabiliteringssenter og innen kommunal fysioterapi. De siste 10 årene har hun jobbet ved private institutt.

Charlotte har lang erfaring innen behandling av generelle muskel- og skjelettplager som smerter i nakke/skuldre, rygg og bekken samt stressrelaterte plager. Langvarige smertetilstander og sammensatte plager er noe Charlotte brenner for, og hun er opptatt av å finne et riktig tilpasset behandlingsopplegg for hver enkelt.

Hun har økt kompetanse og lang erfaring innenfor fagområdet kvinnehelse deriblant behandling av gravide og nybakte mødre med bekkenplager, inkontinens og kvinner med underlivssmerter. I dag er Charlotte mamma til to barn, på 6 og 8 år. Egne svangerskap har vært en stor bidragsyter for den store lidenskapen innenfor dette feltet.

Charlotte har lang idrettslig bakgrunn som svømmer på landslagsnivå. Forebygging og behandling av idrettsutøvere har alltid ligget hennes hjerte nært, og hun har opparbeidet seg god erfaring på behandling av utøvere innen ulike idretter.

Charlotte er opptatt av en helhetlig tilnærming og et individuelt tilrettelagt behandlingsopplegg hos sine pasienter. Hun samarbeider tett med andre terapeuter for å sikre best mulig resultat av behandlingen.

Kurs:

 • 2-årig studie innen pediatri, Panta Rhei
 • Den kompliserte bekkenbunnen, NFF
 • Vestibulitt/vaginisme, NOF
 • Osteopatisk behandling av spedbarn, NOF
 • Bekkenplager 1 (Undersøkelse og behandling av gravide med bekkenplager), NFF
 • Bekkenplager 2 (Gynekologiske tilstander og langvarige bekkenplager etter graviditet), NFF
 • Den gravide kvinne, NOF
 • Mammamage (opptrening av bekkenbunn og magemuskulatur etter fødsel)
 • Slyngetrening RedCord (Grunnkurs samt fordypning bekken/rygg og nakke/skulder)
 • Smertebehandling med nåler
 • Sertifisert gruppeinstruktør
 • Kjeveleddsmerter
 • Smerteseminar (akutte- og langvarige smertetilstander)
 • Kneseminar, NIMI
 • Skulderseminar, Martina Hansens Hospital

Ønsker du å komme i kontakt med Charlotte Kristiansen?

Telefon: 905 16 755

Mail: charlotte@helsefabrikken.no

Charlotte Kristiansen

Helen Landsverk

Helen Landsverk er Akupunktør, Sertifisert Coach og Siviløkonom

Helen er utdannet Siviløkonom fra Herriott Watt University  med spesialisering innenfor finans. Hun har siden 2000 jobbet med organisasjon- og lederutvikling i næringslivet.

Helen jobbet i konsulentselskapet Accenture med organisasjon, konflikthåndtering og utvikling av ledere. Hun var hun også medansvarlig for coachingprogrammer og opplæring av nyansatte.

Etter flere år som konsulent i Accenture valgte hun å starte opp for seg selv med spesialisering innenfor coaching, utbrenthet og stress. Interessen for faget har ført med seg kontinuerlig videreutdanning innenfor helse, ernæring og coaching for å kunne hjelpe enkelt menneske på et dypere nivå. Helen har også en Bachelorgrad innen tradisjonell klassisk akupunktur og er medlem av Akupunkturforeningen.

Hun har bred erfaring med å jobbe med utbrente og sykemeldte– og brenner for å få sykemeldte tilbake i aktiv hverdag igjen. Hun har lang erfaring innen stressrelaterte plager og behandling av generelle muskel- og skjelettplager. Hun har også jobbet mye med toppidrettsutøvere spesielt innen ski og fotball.

De senere årene har hun hatt spesiell interesse for fagområde fertilitet, barnløshet og graviditet og andre gynekologiske tilstander som endometriose, pcos, vestibulitt og hetetokter.  Hun har selv hatt store utfordringer med å få barn og vært gjennom flere prøverørsbehandlinger. I dag er Helen mamma til to gutter på 2 og 7 år. Hun foreleser også på Norges Helsehøyskole innen Fertilitet og IVF. Hun har kontakter med mange klinikker i inn og utland ved behandling av infertilitet.

Helen har også jobbet mye med luftveislidelser, allergi plager, irritabel tarm, urininkontinens og blærekatarr.

Hun har en helhetlig tilnærming og persontilpasset behandling der diagnostikk, behandling og oppfølging er skreddersydd for hver pasient med sine egne særtrekk, behov og preferanser under hvert trinn av behandlingen.

Utdannelse:

 • Diverse videreutdannelse innenfor ernæring, coahing og akupunktur
 • Bachelor i Akupunktur
 • NLP Master Practitioner
 • Ernæringsstudie
 • Medisinsk Grunnstudium
 • Heriot-Watt University, Skottland Siviløkonom (økonomi og finans)
 • Newcastle College (A-levels: Business Admin/ Sosiologi/Engelsk)

Ønsker du å komme i kontakt med Helen Landsverk?

Telefon: 934 12 244

Mail: helen@helsefabrikken.no

Helen Landsverk

Terje Lillemark

Terje er utdannet ved Naprapat Högskolan i Stockholm (2000-2004). I 2013 kåret Naprapat Forbundet han til Årets Naprapat i Norge.

Terje har lang erfaring innenfor prestasjonsfremmende og skadeforebyggende behandling innenfor toppidrett. Gjennom årene har han jobbet tett med mange våre største idrettsprofiler deriblant Petter Northug i perioden 2010 – 2012. Karrieren hans startet med et engasjement mot Torino OL for kombinertlandslaget. Noen høydepunkter er OL Vancouver 2010, Ski VM Oslo 2011 med Team Northug og seiere i Visma Ski Classics for blant annet John Kristian Dahl og Team United Bakeries. I tillegg til reising med lag og utøvere har han jobbet ved forskjellige klinikker i Trøndelag.

Terje er en lun trønder med et brennende engasjement for dine prestasjoner og ditt liv. Etter en periode å ha drevet hjemgården i Lierne i Nord-Trøndelag har han nå flyttet til Oslo for å drive Helsefabrikken på heltid.

Holder seg aktiv ved å sykle for HCK og liker å reise rundt i verden for å skaffe seg ny kunnskap.

Ulike engasjement:

– Olympiatoppen Midt-Norge 2004-2010

– Kombinertlandslaget og Trønderhopp 2004-2006

– Team Northug, 2009-2013

– Norges Skiforbund, 2010-2011

– Team United Bakeries 2014-2017

Utdanning:
-Naprapat Högskolan i Stockholm, 2000-2004
-Alkymisten (Innovasjon Norge), 2010-2011
-Idrettsmedisin 1, 2010
-NLP Practioner, 2012
-Videreutdanning Manuell Medisin Chiropraktor Lars Magnus Wester, Stockholm
-Vidererutdanning Manuell Medisin Naprapat Micael Bergsten, Stockholm
-Akkupunktur, 2008
-Dryneedling, 2009

 

Ønsker du å komme i kontakt med Terje Lillemark?

Telefon: 482 06 699

Mail: terje@helsefabrikken.no

 

Terje Lillemark