Hvem vi er

Helsefabrikken drives av Charlotte Kristiansen, Helen Landsverk og Terje Lillemark.

Vår nettstedsadresse er: https://www.helsefabrikken.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

For kontaktskjema på siden vil Navn, E-post, Telefon og Beskjed sendes og lagres i våre mailsystemer. Dette er informasjon vi bruker for å kunne besvare din henvendelse, og vil ikke brukes i markedsføring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler relatert til trafikkanalyse blir lagret i din nettleser ved samtykke. Dette er informasjon vi bruker for å analysere trafikkstrøm på nettsiden, og brukes utelukkende til videreutvikling av nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Det brukes Google Analytics til å samle og analysere nettstedsdata. Ved å ikke godta cookies/informasjonskapsler på siden - så vil du heller ikke bli sporet i dette systemet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger om deg via informasjonskapsler deles med Google Analytics, vår driftsleverandør Avesta, og tredjepartsverktøy for samling av data til ett grensesnitt (Cyfe).

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Data som lagres i Google Analytics er oppgitt å være lagret i minst 25 måneder. Dette er for å kunne se tilbake på trender og hendelser i foregående år.

Kontaktinformasjon

For spørsmål rundt personvern og dette dokumentet, kan vi kontaktes på post@helsefabrikken.no