Vasaloppet

Seier til John Kristian Dahl i Vasaloppet med kink i ryggen!

John Kristian tok en sterk seiere i Vasaloppet søndag 5.mars, tross sterke smerter i ryggen. Nedenfor sier han litt om løpet og jobben Terje gjorde for å få han klar til start.

Terje har vært, og er en viktig brikke for oss i Team United Bakeries og meg spesielt. Han har vi hatt gleden av å ha med på mange renn, og i toppidretten er det små marginer. Han får ut det beste i oss til enhver tid.
Til Vasaloppet var vi så heldig å få med Terje. Han er kunnskapsrik, nysgjerrig, hardtarbeidende og veldig dyktig i det han gjør, og en veldig trivelig fyr. Jeg fikk en kraftig låsning i ryggen 3 dager før start, noe som gjorde at vi måtte gjøre alt i vår makt for å få meg best mulig til start. Terje jobbet nært sagt dag og natt for å få til dette. Samt klargjøre de andre utøverne best mulig. Terje fikk meg så bra jeg kunne bli på den korte tiden fram til start. Intensiv jobbing med dyktige folk på både ski og kropp førte til en fantastisk seier for meg og en riktig så flott 2.pl til Astrid Slind. Vår beste helg i hele år i det desidert viktigste skirennet. Fantastisk.

For Team United Bakeries
John Kristian Dahl

Astrid Øyre slind tok andreplassen i dameklassen, noe som også er en sterk prestasjon! På bildet ser dere Terje sammen med Astrid og John Kristian!